PROJECTS   ·   EXPERIENCE   ·   STUDIO   ·   NEWS   ·   CONTACT

CLIFFHOUSE

1/5
animated-arrow-white.gif

CLIFFHOUSE

Costa Blanca, Spain

 

Mathias Koester Architects

 

Open plan house lifted above the cliff edge with panoramic views over the Mediterranean

Concept design
2017

Interiors                           220m2
Terraces and Pool          200m2

construction                    2.500€/m2
from                                 800.000€

PROJECTS

 
 

CLIFFHOUSE

INFO

Elevated on a cliffside on the Mediterranean sea the ‘Cliff House’ is defined by it’s spacious open plan living with panoramic views

over the sea and sourrounding hills and mountains of the site.

The rooms are seperated by the central timber clad island, which incorporates all service functions of the house like the staircase,

the bathrooms and the kitchen.

An elevated walkway connects the street to the entrance and balcony area while car parking is set in the shade below the house.

MATHIASKOESTER ARCHITECTURE + DESIGN 2019

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon